Wie is Adrie

 Adrie is een enthousiaste, veelzijdige en creatieve persoonlijkheid
In 1993 ontdekte Adrie haar zangtalent tijdens een vierjarige opleiding Popschool bij de SKVR (Stichting Kunstzinnige Vormgeving Rotterdam) in Rotterdam. Na deze opleiding succesvol afgerond te hebben volgde Adrie nog gerichte cursussen op het gebied van bijvoorbeeld Stage Performance en begon zij aan een lange reeks van optredens met diverse pop-, jazz- en bigbands. In deze periode ontwikkelde zij zich tot waar podiumbeest.

In 1997 kreeg Adrie haar eerste rol in een musical, en vanaf dat moment kwam ook haar acteertalent boven drijven! Vele musicals, toneelstukken en opleidingen later is ook dit talent ontwikkeld. Adrie kan zich met recht een kleinkunstenaar noemen die zich van anderen onderscheidt door haar acteertalent op een unieke manier te combineren met haar zangkwaliteiten.

Adrie is serieus, muzikaal, sociaal, spontaan en prettig gestoord met veel power en een schitterende uitstraling. Met deze eigenschappen in combinatie met haar acteer- en zangkwaliteiten plus een flinke dosis improvisatievermogen weet zij van iedere gelegenheid een feestje te maken waar men nog lang over napraat...

klik hier voor Adrie's CV